Bezmaksas ekokosmētikas un sulu kūres meistarklases

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Tirdzniecības centrs «Domina Shopping» («Domina») no šā gada 27.aprīļa līdz 29.aprīlim organizē «Skaistuma kūri», kuras laikā pircējiem būs iespēja saņemt speciālistu ieteikumus skaistuma izcelšanā un pilnveidošanā, kā arī bez maksas apmeklēt ekokosmētikas meistarklasi un piedalīties sulu kūrē.

Piektdien, 27.aprīlī, no plkst.16 līdz plkst.18 skvērā pie restorāna «Vairāk saules» ikvienai dāmai būs iespēja bez maksas apmeklēt ekokosmētikas meistarklasi un uzzināt, kā mājas apstākļos izgatavot krēmus, skrubjus un dažādas skaistuma maskas.

Meistarklasi vadīs ekspertes no «Svētku darbnīcas» Ilona Lipe un Inga Āriņa-Vilne.

Sestdien, 28.aprīlī, no plkst.14 līdz plkst.16 ikviens aicināts piedalīties sulu kūrē kopā ar uztura speciālisti Signi Rinkuli, noskaidrojot, kā attīrīt, stiprināt un uzlādēt savu organismu pēc garā ziemas perioda.

Tāpat pircējiem būs iespēja saņemt arī bezmaksas vizāžistu konsultācijas par stila aktualitātēm, kā arī iepazīties ar jaunākajām matu sakārtojuma tendencēm un noteikt ādas mitruma līmeni.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu