Gustavo: Arī latviešiem vajadzētu kārtot naturalizācijas eksāmenu (544)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jaunā politiskā partija [s:42328] pozitīvi vērtē parakstu vākšanu referendumam par pilsonības piešķiršanu visiem nepilsoņiem.

<strong>Viesturs Dūle</strong>

<strong>«Skaistā nākotne» nāk klajā ar ļoti radikālām korupcijas izskaušanas metodēm</strong>

«Mēs atbalstām iespējamo referendumu. Mums šajā ziņā ir savs viedoklis, kuru mēs publiskosim nedaudz vēlāk, kad būs skaidrība, kas notiks ar šo referendumu. Pašlaik mēs vēlamies koncentrēties cīņai ar korupciju,» sacīja Dūle.

Savukārt mūziķis Gustavo ir sašutis, ka cilvēki tiek dalīti pilsoņos un nepilsoņos. «Mana māte un brālis pēc tautības ir krievi. Viņi ir nepilsoņi, un man tas šķiet dīvaini - ja valstī ir naturalizācijas procedūra, tad tā būtu jāiziet visiem Latvijas iedzīvotājiem, taču latviešiem tā nav jāveic .Kaut kā vajadzētu visiem solidarizēties,» paziņojis Gustavo.

Jau ziņots, ka Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs un izglītības speciālists Viesturs Dūle kopā ar domubiedriem, tostarp mūziķi Gustavu Buteli jeb Gustavo un režisoru Aivaru Čivželi, veido jaunu partiju «Skaistā Nākotne».

<strong>jaunus vārdus</strong>

Komentāri (544)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu