Sprūdžs paziņo, ka Lembergs noteikti tiks atlaists no amata (196)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) ir pārliecināts, ka Ventspils mērs Aivars Lembergs tiks atlaists no amata, vēstī radio «Skonto», atsaucoties uz ministra sacīto žurnālistiem.

Sprūdžs atzinis: lai arī tiks vērtēts, kāda būs Lemberga atbilde uz ministra vēstulē minēto, tomēr viņam nav šaubu, ka Ventspils pašvaldības vadītājs būs jāatbrīvo no amata.

Kā ziņots, Sprūdžs piektdien, 12.oktobrī nosūtīja vēstuli Lembergam, kurā tiek prasīts trīs dienu laikā sniegt paskaidrojumu par konkrētu lēmumu pieņemšanas apstākļiem Ventspils pašvaldībā.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija pārstāve Kristīne Barševska, Sprūdžs ir saņēmis ministrijas juristu atzinumu par Ģenerālprokuratūras iesniegto informāciju par Lemberga darbību.

Ģenerālprokuratūras sniegtā informācija atklāj šokējošus faktus par Lemberga «saimniekošanu» Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja un Ventspils brīvostas valdes priekšsēdētāja amatā, norāda ministrijā.

<em><strong>VARAM: Prokuratūra atklāj šokējošus faktus par Lemberga «saimniekošanu»</strong></em>

<strong><em>Zināms, kas rakstīts «šokējošajā» vēstulē Lembergam.</em></strong>

Komentāri (196)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu