Tievē viegli un veselīgi tikai 30 minūtēs! (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jauns gads- jaunas apņemšanās!

Veselīga Dzīvesveida Studija FitFitness

Profesionālas treneres individuāli izvērtē katras klientes veselības stāvokli, fizisko sagatavotību un ar īpašu programmu TIEVĒ VIEGLI! palīdz katrai klientei sasniegt vēlamos veselības, fitnesa, pašsajūtas un svara mērķus! Rezultāti tiek kontrolēti un nemitīgi uzlaboti.

Gandrīz katrā žurnālā mēs varam atrast kārtējo diētu vai kādu rakstu par tievēšanu. Bet vai mēs aizdomājamies, ko par to visu teiks mūsu veselība? Var tievēt pareizi, kā rezultātā veselība mums teiks lielu paldies, organisms jutīsies lieliski un pats galvenais, kas interesē sievietes- iegūtais rezultāts nekur nepazudīs. Diemžēl daudzi savas aizņemtības vai nezināšanu dēļ izvēlas tievēt nepareizi. Sekas ilgi nebūs jāgaida, jo organisms «neko neaizmirst». Rezultātā esam zaudējuši veselību, labu pašsajūtu, enerģiju, labu miegu, ieguvuši vielmaiņas un citas nopietnas veselības problēmas. Svara rezultāts ātri tiek zaudēts un parasti ar uzviju ..... Apmeklējot FitFitness studiju rezultāti ir garantēti!

Tievē Viegli apļa trenažieru zāli var apmeklēt jebkurā klientei vēlamā laikā un treniņš aizņem tikai 30 minūtes! Šajā zālē ir izvietoti hidrauliskie trenažieri, kuri ir bez gala viegli lietošanā un tie paši piemērojas katras klientes vēlamajai slodzei un pretestībai. Tos lietojot viegli un ar mazu intensitāti piemēroti dāmām gados un tām, kurām fiziskā slodze ir bijusi sveša un arī sievietēm ar veselības problēmām. Trenažierus lietojot aktīvāk- tie piemērojas pat ļoti sportiskām, jaunām un aktīvām meitenēm. Starp šiem trenažieriem ir izvietotas speciālas step platformas aeroabai slodzei. Programmas TIEVĒ VIEGLI! ietvaros katra kliente saņem 7 individuālas nodarbības (treniņi, uztura nodarbības, muskuļa masas un tauku masas mērījumi u.c. nodarbības) kopā ar treneri.

http://www.fitfitness.lv/category/nodarbibu-grafiki/

Studijā valda jauka, mājīga atmosfēra un katru klienti šeit sagaida ar smaidu. Arī bērni šeit ir gaidīti. Pēc nodarbībām var uzkavēties, padzert tēju, patērzēt ar draudzenēm vai sev tuvajām radiniecēm, jo tā laikam ir pati jaukākā vieta, kur satikties, viena otru pamotivēt uz turpmākajiem mērķiem! Studijas ērtībām tiek piedāvāta ērta, plaša auto stāvvieta.

Ja esat sieviete, kurai ir svara problēmas, kura ikdienā jau izjūt veselības problēmas, kurai ir zems enerģijas līmenis, bezmiegs, stress. Ja esat sieviete, kurai ir neveiksmīga pieredze parastos sporta klubos- ātri vien esat sajutusi lielu nogurumu un nepatiku pret sportu un ieguvusi pārliecību, ka sports nav priekš Jums. Ja esat korpulentākā nekā jūsu draudzenes un kolēģes- FitFitness studija ir kā radīta Jums! Zvaniet un piesakaties uz bezmaksas nodarbībām, kur trenere visu izskaidros un atbildēs uz visiem jautājumiem.

Janvārī īpašs piedāvājums!!!

WWW.FITFITNESS.LV

* Apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu