Sprādzienā bojāgājušās tēvs pēc 12 stundām atklāja sirdi plosošu kļūdu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bostonas maratona sprādzienā bojāgājušās Kraistlas Kempbelas tēvs pastāstījis, ka sākumā mediķi viņu kļūdaini informējuši, ka meita ir dzīva.

Sērojošais tēvs ārvalstu medijiem atklājis, ka slimnīcas personāls viņam atklājis iepriecinošu ziņu - meita ir izdzīvojusi un šobrīd atrodas operāciju zālē.

29 gadus vecā Kempbela bija otrais upuris, kā vārds tika publiskots.

Tiek vēstīts, ka sieviete pati neskrēja maratonā, bet bija atnākusi līdzi draudzenei sveikt viņas puisi ar nokļūšanu finišā.

Abas sievietes cieta pirmajā sprādzienā, un Kempbelas vecāki teju 12 stundas ticēja ārstiem, ka viņu meita ir dzīva un šobrīd viņai tiek veikta kājas operācija.

Pēc operācijas ārsti ļāva apraudzīt cietušo, un izrādījās, ka notikusi kļūda - tā nebija viņu meita.

Izrādījās, ka izdzīvojusī ir meitas draudzene. Kempbelas tēvs vaicājis ārstiem, kur ir viņa meita. «Ārsti bija tikpat šokēti, cik bijām mēs,» pastāstījis tēvs.

Pēc stundas slimnīcā ieradās izmeklētājs, kurš vecākiem parādīja meitas fotogrāfiju.

Tēvs pieļauj, ka tik sirdi plosoša kļūda pieļauta tāpēc, ka meitas ID karte atradusies pie meitas draudzenes.

Jau vēstīts, ka sprādzienos Bostonas maratonā dzīvību zaudējis arī astoņus gadus vecs zēns. Trešā upura vārds netiek nosaukts, taču ir zināms, ka tā ir apmaiņas studente no Ķīnas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu