FIB noliedz, ka arestēts aizdomās turamais par Bostonas teroraktiem (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV Federālās izmeklēšanas birojs (FIB) kategoriski noliedz, ka trešdien ir aizturēts kāds aizdomās turamais saistībā ar sprādzieniem Bostonas maratona laikā, ziņo ārvalstu mediji.

FIB un policija medijiem norādīja, ka neviens cilvēks nav aizturēts, pretēji iepriekš izskanējušajiem minējumiem. «Medijiem ir rūpīgāk jāpabauda savi informācijas avoti,» teikts FIB paziņojumā.

Iepriekš CNN kāds avots vēstīja, ka izmeklētāji uzskata, ka viņiem izdevies identificēt aizdomās turamo par Bostonas maratona laikā sarīkotajiem sprādzieniem.

Izrāviens izmeklēšanā esot panākts, analizējot videoierakstu no veikala netālu no otrā sprādziena vietas. Progresu palīdzējis panākt arī Bostonas telekanāla video, sacīja avots, kurš atteicās sniegt sīkāku informāciju, taču norādīja, ka tas ir liels solis uz priekšu izmeklēšanā.

Savukārt laikraksts «Boston Globe» vēstīja, ka izmeklētāju rīcībā ir attēls ar aizdomās turamo, kurš otrā sprādziena vietā nes melnu somu un, iespējams, to nomet.

Vairāki ASV mediji ziņoja, ka aizdomās turamais jau ticis nogādāts tiesā, kas aizturētajam piemērojusi apcietinājumu.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu