10 dienu programma organisma <i>sakārtošanai</i> (18)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/hepp/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Desmit dienas ievērojot šos ēšanas un veselīgas dzīves principus, ātri uzlabosiet vispārējo veselības stāvokli.

Pamatieteikumi desmit dienām, lai jūs uz visiem laikiem mainītu savus ēšanas paradumus.

  • Brokastīs dzeriet sulu. Papildus uzņemiet zaļās piedevas - vienas pašas vai kopā ar augļiem.
  • Neaizmirstiet, ka sulas ir jāsakošļā un ēdiens jādzer. Citiem vārdiem sakot, sulas dzeriet maziem malkiem, lai mutē tās sajauktos ar siekalām, bet ēdienu košļājiet tik ilgi, līdz tas pārvēršas šķidrumā.
  • Izvairieties no našķošanās starp ēdienreizēm, jo tā palēnina kuņģa iztukšošanos un veicina ēdiena pūšanu, kā arī izraisa viltus apetīti. Ja starp ēdienreizēm sajūtat izsalkumu, izdzeriet glāzi svaigas sulas vai avota ūdeni.
  • Raugieties, lai starp ēdienreizēm būtu četru stundu ilgs pārtraukums. Tik daudz laika organismam nepieciešams, lai pilnībā sagremotu iepriekšējo maltīti.
  • Padariet ēdienreizes par īstu baudījumu.
  • Ūdeni dzeriet, cik vien daudz vēlaties. Patiesībā - jo vairāk, jo labāk. Taču nedzeriet ūdeni maltīšu laikā, bet dariet to 20 minūtes pirms un pusstundu pēc ēdienreizes.
  • Pusdienas mēģiniet padarīt par galveno ēdienreizi, bet vakariņās apēdiet kaut ko vieglu. Tā būs vieglāk dzīvot. Ja uz nakti nepieēdīsieties, miegs būs daudz labāks. Ēdienreizēm ir jābūt saskaņā ar jūsu dzīvesveidu, tāpēc, ja jūsu galvenā ēdienreize tomēr ir vakariņas, izbaudiet tās!
  • Atsakieties no kafijas. Kafija sniedz strauju uzmundrinājumu un enerģijas ilūziju. Eksperti ir pierādījuši, ka kafija izraisa apjukumu un nervozitāti.

Ievērojot šos ieteikumus 10 dienas, tie viegli kļūs par paradumu.

Materiāls sagatavots, izmantojot apgāda Zvaigzne ABC izdoto Leslijas Kentones grāmatu «Svaigās enerģijas bībele»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu