Bostonas traģēdija: nolaupītais vīrietis atklāj, kā aizbēdzis no Carnajeviem (98)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Ārvalstu mediji atklāj aizvien jaunas detaļas par Bostonas maratona spridzinātāju noziegumiem. «MailOnline» vēsta, ka vīrietim, kura automašīnu nolaupīja brāļi Carnajevi, izdevās aizbēgt no varmākām brīdī, kad Tamerlans Cranajevs bija apturējis automašīnu pie kādas degvielas uzpilde stacijas, kurā Džohars Carnajevs devās nopirkt enerģijas dzērienus «Red Bull».

Vīrietis atklājis tiesībsargājošajām iestādēm - viņu esot izglābis fakts, ka viņš pēc tautības ir ķīnietis. Abi brāļi esot paziņojuši, ka viņu nenogalināšot, jo viņš neesot amerikānis.

Vīrietis atceras tās dienas baisos notikumus – Tamerlans Carnajevs ielecis viņa automašīnā un jautājis: «Vai tu dzirdēji par sprādzieniem Bostonā? To izdarīju es!».

Aptuveni 20 gadus jaunajam vīrietim Tamerlans piedraudējis ar ieroci un licis viņam pārsēsties pasažieru krēslā. Nolaupīto automašīnu vadījis Tamerlans, bet brālis Džohars sēdējis pasažieru krēslā.

Carnajevi piespieduši vīrietim atdot 45 dolārus un no bankomāta izņemt vēl 800 dolārus.

Kad automašīnas īpašnieks izbēdzis no teroristiem, viņš meties uz citu tuvumā esošo degvielas uzpildes staciju, kur līdz nāvei pārbiedēts, paziņojis, ka viņu nolaupījuši bruņoti vīrieši un jāizsauc policija.

Pēc dažām minūtēm sākās Carnajevu vajāšana, kuras laikā tika nogalināts Tamerlans.

Komentāri (98)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu