Rasels Brends par šķiršanos Keitijai Perijai pavēstījis īsziņā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu komiķis Rasels Brends savai bijušajai sievai Keitijai Perijai par šķiršanos paziņoja ar īsziņas starpniecību, jaunā intervijā atklāja amerikāņu popzvaigzne.

Kopš tā laika Perija vairs nav no bijušā laulātā saņēmusi nekādu ziņu.

Kā jau ziņots, 2011.gada decembrī Brends nāca klajā ar paziņojumu, ka iesniedzis šķiršanos pēc 14 mēnešiem, ko pavadīja laulībā ar Periju. «Es vienmēr viņu dievināšu, un mēs paliksim draugi,» viņš tolaik solīja.

Taču intervijā modes žurnālam «Vogue» Perija stāsta pavisam ko citu. «Viņš ir ļoti gudrs vīrietis, un es biju iemīlējusies, kad apprecējos ar viņu,» teica dziedātāja. «Teiksim tā, es neesmu ar viņu runājusi kopš 2011.gada 31.decembra, kad īsziņā pateica, ka iesniedzis šķiršanos no manis.»

Losandželosas tiesā iesniegtajos dokumentos Brends kā šķiršanās iemeslu minēja «nesamierināmas domstarpības».

Perija un Brends salaulājās Indijā 2010.gada 23.oktobrī.

Dziedātāja sacīja, ka bijušā vīra bezkaunīgais humors esot «histēriski smieklīgs». «Līdz viņš sāka jokot par mani, nezinot, ka esmu starp klausītājiem, jo mana ierašanās uz vienu no viņa šoviem bija paredzēta kā pārsteigums,» viņa dalījās atmiņās.

«Kad mēs satikāmies, viņš gribēja attiecības ar vienlīdzīgu partneri,» teica Perija. «Manuprāt, stipri vīrieši bieži grib sev blakus tādu pašu sievieti. Taču, kad pie tādas tiek, tomēr nespēj samierināties ar vienlīdzīgumu.»

«Viņam nepatika, ka savā koncertturnejā es biju noteicēja. Tas bija ļoti sāpīgi. Viņš gribēja mani kontrolēt, un man tas nepatika. Es jutos lielā mērā atbildīga, ka tam pienāca beigas. Taču es uzzināju īsto iemeslu, ko tagad nevaru atklāt, jo esmu to noglabājusi seifā nebaltai dienai,» jokoja dziedātāja.

«Es palaidu viņu vaļā, jo sapratu, ka tas nenotika manis dēļ. Tas bija kas vairāk,» viņa atzina. «Esmu ar to samierinājusies.»

38 gadus vecais Brends, kurš iemantojis pavedēja slavu, vispirms kļuva slavens Lielbritānijā, bet vēlāk ar tādām filmām kā «Forgetting Sarah Marshall» («Aizmirst Sāru Maršalu») un «Get Him to the Greek» («Dabū viņu uz skatuves») kļuva atpazīstams arī citviet.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu