Zināms, kad Sudraba varētu paziņot par jaunas partijas izveidi (417)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Bijusī valsts kontroliere Ingūna Sudraba jau pēc svētkiem varētu paziņot par jauna politiska spēka izveidošanu, ko atbalstīs uzņēmējs miljonārs Jūlijs Krūmiņš, šodien vēsta laikraksts «Vesti».

Laikraksts vēsta, ka Sudraba pēdējā laikā aktīvi tikusies ar vairāku politisko partiju pārstāvjiem vai to «vēstnešiem», kā arī esot jau zināms, ka jaunā partija būs centriski-liberāla, jo šī niša praktiski esot brīva.

Jau ziņots, ka Krūmiņš intervijā laikrakstam «Diena» solīja atbalstīt jaunas partijas izveidošanu ar plašai sabiedrībai jau zināmu līderi.

«Nevienai varas partijai nav Latvijas nākotnes vīzijas, ir tikai savtīga interese iekļūt Saeimā. Tieši tāpēc uzskatu, ka ir jānāk jaunam spēkam, kam cilvēki spēj noticēt. Spēkam, kura uzstādījumi būs godīgums un, kas svarīgi, arī valstiska un patriotiska domāšana, kas cilvēkos viesīs uzticēšanos. Esmu pārliecināts, ka tāda politiskā spēka līderis mums jau ir, un to arī labi pazīst Latvijas tauta,» stāstīja Krūmiņš.

Pēc viņa domām kārtējo reizi pieņemts valsts budžets, kas nav vērsts uz attīstību, bet gan izdzīvošanu, kas var turpināties arī nākamgad, jo pēc Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) sacītā, līdzekļi attīstībai nebūšot.

«Skaidrs, ka politiķus interesē tikai vēlēšanas, nevis pati valsts. Bet ārpolitikas «speci» var lepoties tikai ar to, ka austrumu kaimiņš ir pataisīts par Holivudas šausmenes lelli, no kuras jābaidās un jāmūk. Nevienai varas partijai nav Latvijas nākotnes vīzijas, ir tikai savtīga interese iekļūt Saeimā,» uzskata Krūmiņš.

Tomēr uz jautājumu, vai stāstot par visiem zināmu līderi, Krūmiņš runā par bijušo Valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu, atbildēja, ka pagaidām negrib skriet notikumiem pa priekšu. «Tā ir ne tikai mana, bet arī ļoti daudzu Latvijas cilvēku vienīgā cerība, ka šāds politiskais spēks varēs izvilkt valsti no purva un iecelt saulītē,» piebilda Krūmiņš.

Komentāri (417)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu