Ar ko jārēķinās vēlētājiem, ja EP tiks ievēlēta Iveta Grigule (453)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamenta (EP) deputāta kandidāte Iveta Grigule no Zaļo un zemnieku savienības saraksta ir kļuvusi par tādu kā «virtuālo tēlu», kas dzīvo tikai virtuālajā vidē un reklāmās, bet Saeimā viņas balss pašlaik nav dzirdama, to intervijā Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» atzina Nacionālās apvienības «Visu Latvijai» – «Tēvzemei un Brīvībai/ LNNK» saraksta līderis Roberts Zīle.

Viņš norādīja, ka Latvijas vēlētājiem jārēķinās - ja viņa tiks ievēlēta EP, tad arī būs «virtuālā deputāte».

«Grigule kļuvusi virtuāls tēls, jo tā Grigule, kas strādā Saeimā, izskatās savādāk, un viņu arī pašlaik neviens nedzird, nedzird arī «jauno Griguli», kas radīta virtuālā telpā, reklāmā - vides un arī radio. Viņa nerunā šobrīd Saeimā debatēs un diskusijās, un tas nozīmē, ka, ja vēlētāji šādu cilvēku ievēlēs, tad Latvijas sabiedrībai būs arī «virtuāls deputāts», kurš būs tikai kaut kādā reklāmu telpā, bet nekad nebūs redzams ar darbiem Briselē, Strasbūrā vai Rīgā,» norādīja Zīle.

Saeimas deputāte Iveta Grigule savā amatpersonas deklarācijā par pagājušo gadu nav norādījusi, ka būtu tērējusi naudu reklāmas kampaņām, tāpat viņa nav saņēmusi naudu no atbalstītājiem. Portāls «pietiek.com» vēsta, ka tādejādi deputāte melojusi, jo pērn viņa bija iesaistīta masīvā reklāmas kampaņā.

Grigule kandidēs uz vietu Eiropas Parlamentā no ZZS saraksta, turklāt viņa tiek virzīta kā viena no saraksta līderēm.

Komentāri (453)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu