Nedēļas nogalē gaidāmi vairāki lieli pasākumi; policija izplata aicinājumu iedzīvotājiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas nogalē vairākās Latvijas pilsētās gaidāmi dažādi kultūras pasākumi, savukārt Jūrmalā norisināsies humora šovs. Lai ikvienam izdotos ieplānotais pasākums, Valsts policija (VP) aicina iedzīvotājus un viesus ievērot sabiedrisko kārtību, rūpēties par personīgo drošību un būt saprotošiem.

Policija vienlaikus īpaši aicina autovadītājus nebūt pārgalvīgiem, kā arī laicīgi plānot maršrutu, nepārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus. Tā kā pasākumus varētu apmeklēt liels viesu skaits, aicinām atpūtniekus un iedzīvotājus būt saprotošiem, jo šajā laikā iespējami sastrēgumi pasākumu norises vietu tuvumā. Tāpat likumsargi atgādina būt saprātīgiem un nebojāt svētkus ne sev, ne citiem, sēžoties pie stūres alkohola ietekmē.

Pasākumu norises vietās, tāpat arī pludmalēs policija aicina neatstāt bērnus bez uzraudzības, kā arī būt vērīgiem un pieskatīt personīgās mantas. Ja kāds pamanījis, ka pazudis kāds bērns, vai nozaudētas personīgās mantas, nekavējoties jāziņo policijas darbiniekiem, pasākuma organizatoriem vai glābējiem.

Ņemot vērā siltos laika apstākļus, VP lūdz arī pieaugušos rūpēties par savu drošību, kā arī atgādina ikvienu nepārvērtēt savas peldēšanas prasmes.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu