Britu likumsargi aicina sabiedrību netuvoties pazudušajam latvietim Zaļkalnam (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Metropolitan Police

Britu policisti, kuri izmeklē skolnieces Alises Grosas un latvieša Arņa Zaļkalna pazušanas lietu, norāda, ka vīrietis var radīt draudus sabiedrībai.

Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka policija aicināja iedzīvotājus netuvoties Zaļkalnam. Ikviens, kurš uzskata, ka ir redzējis pazudušo vīrieti, aicināts zvanīt pa tālr.999.

«Es domāju, ņemot vērā, ka esam uzzinājuši faktus no viņa vēstures, viņš potenciāli rada risku sabiedrībai,» norādījis detektīvs Karls Meta.

Viņš norāda, ka policijai šobrīd nav pierādījumu tam, ka Grosa vairs nav starp dzīvajiem, tāpat nav pierādījumu, ka viņai nodarīts pāri.

Jau vēstīts, ka ceturtdien nākuši gaismā Zaļkalna pagātnes grēki - zināms, ka viņš 2009.gadā nonāca policijas uzmanības lokā par uzmākšanos 14 gadus vecai meitenei, tāpat izskan, ka viņš izcietis septiņu gadu cietumsodu par 1998.gadā pastrādātu slepkavību.

Kā portālam «Apollo» norādīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis, interesi par Zaļkalna pagātni, kas būtu zināma likumsargiem, izrādījuši arī britu mediji.

Sadovskis apstiprināja, ka Valsts policija sadarbojas ar Lielbritānijas policiju informācijas apmaiņas jomā.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu