Zaļkalna nogalinātās sievas māte šausmās: viņš to var izdarīt atkal (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Metropolitan Police

Ja cilvēks apzināti visu to izdara ar vienu, viņš to var izdarīt arī ar citu cilvēku, BBC sacījusi Arņa Zaļkalna nogalinātās sievas Rudītes māte Viktorija Zaļkalns.

Viņa intervijā norāda, ka tādam cilvēkam kā Zaļkalns vajadzētu ārstēties, jo savu sievu viņš nogalināja apzināti, ar skaidru prātu un, gaidot brīdi, kad varēs pastrādāt noziegumu.

«To es nevaru saprast,» sacījusi Zaļkalns.

Tikmēr britu medijos šajās dienās izskanējis, ka celtnieks varētu būt devies uz Latviju, tomēr pagaidām šādām aizdomām nav gūts apstiprinājums.

Britu likumsargi turpina pārmeklēt apkārtni, kur teju pirms mēneša pazuda 14 gadus vecā Alise Grosa. Zaļkalns tiek saistīts ar meitenes pazušanu.

Līdz šim izdevies upē atrast nazi, taču to, vai tas ir pierādījums Grosas pazušanas lietā, pētīs ekspertīzē.

Britu medijos izskanējis arī radinieku viedoklis, ka Zaļkalns varētu būt miris, jo viņa mobilie tālruņi nedarbojas un nav izmantotas arī vīrieša bankas kartes.

«Kaut kas nav kārtībā. Es zinu, ka viņš ir miris, jo, kad uzlieku roku uz viņa fotogrāfijas, sajūtu aukstumu,» sacīja Zaļkalna radiniece.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu