Zaļkalns dzīvojis mājā, kas pieder vīrietim, kurš sodīts par pedofiliju (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FindAliceHelper

Britu policija, kas izmisīgi meklē 14 gadus vecās pusaudzes Alises Grosas lietā galveno aizdomās turamo latvieti Arni Zaļkalnu, pagājušajā naktī atzinusi, ka pēc divu nedēļu ilgiem intensīviem meklēšanas darbiem tai nav ne mazākās nojausmas, kur Zaļkalns varētu atrasties, vēsta britu mediji.

Izmeklētāji atzīst - ja Zaļkalnam izdevies izbraukt ārpus Lielbritānijas, viņš ir brīvs cilvēks. Zaļkalnu nav iespējams aizturēt, jo nav pietiekami daudz pierādījumu, lai izdotu Eiropas aresta pilnvaru, norāda policija.

Tāpat policija norāda, ka videoieraksts, kurā redzams, ka Zaļkalns seko pusaudzei, ir tik sliktas kvalitātes, ka tajā viņu praktiski nav iespējams atpazīt, un tikai vīrieša pazušana ļāvusi nonākt pie secinājuma, ka tas ir viņš.

Turklāt šonedēļ atklājies, ka Zaļkalns dzīvojis mājā, kas pieder vīrietim, kurš iepriekš sodīts par pedofiliju, vēsta «Daily Mail».

Šodien britu policija veiks eksperimentu, kurā tiks rekonstruēta Alises Grosas pazušana.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu