Grosas pazušana: izmeklētājs atklāj, ka 30 gadus neko tamlīdzīgu nav piedzīvojis (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30 gadu laikā izmeklētājs Karls Mehta, kurš izmeklē Alises Grosas pazušanu, nav pieredzējis tik spēcīgu sabiedrības reakciju un vēlmi atrast Alisi, un pārvest viņu mājās.

Londonas policija informē, ka līdz šim videonovērošanas kameru ieraksti guvuši būtisku ieguldījumu tajā, lai varētu noskaidrot, kur pēdējo reizi redzēta Alise.

Ritot piektajai meklēšanas darbu nedēļai, policisti intensīvi pārskata materiālus, kas fiksēti aptuveni ar 300 videonovērošanas kamerām. Kopumā savākti ieraksti, kuru izmērs ir 35 terabaiti.

Alises meklēšanas darbu vēriens arvien pieaug, šobrīd meitenes meklēšanā iesaistīti milzīgi dienestu spēki. Lai atbildētu uz simtiem zvanu no cilvēkiem, savākta vesela policistu komanda.

«Videonovērošanas kameru ieraksti ir ļoti nozīmīgi izmeklēšanā, tomēr mums joprojām vajag sabiedrības palīdzību. Es vēlos runāt ar visiem, kas redzēja Alisi pēcpusdienā, kad viņa redzēta pēdējo reizi,» norāda Mehta.

Viņš uzsver, ka 30 gadu karjeras laikā nekad nav redzējis tik spēcīgu sabiedrības iesaistīšanos.

Kā zināms, tāpat izsludināta 20 tūkstošu mārciņu atlīdzība par informāciju, kas palīdzētu atrast Alisi.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu