Grosas pazušana: Policija pārmeklē «Betmena» māju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Likumsargi, kas meklē pirms mēneša pazudušo Alisi Grosu, sākuši pārmeklēt kādu ēku Londonā, kur savulaik tikusi filmēta «Betmena» filma. Māja atrodas dažu kilometru attālumā no vietas, kur Alise redzēta pēdējo reizi.

«Daily Mail» vēstī, ka īpašums atrodas dažu kilometru attālumā no vietas, kur Alise pēdējo reizi fiksēta ar videonovērošanas kameru. Kopš šiem kadriem meitene vairs nav redzēta.

Zināms, ka 16.gadsimta ēkā filmēta supervaroņa Betmena filma «The Dark Knight Rises».

Šobrīd pagājis mēnesis kopš meitene pazudusi. Policija šobrīd uzsākusi vērienīgu operāciju un darbos iesaistīti vairāk nekā 300 policisti.

Vietējie iedzīvotāji, sniedzot morālu atbalstu, apkārtnē izvietojuši dzeltenas lentītes, tāda veidā paužot cerību, ka meiteni izdosies atrast.

Kā zināms, saistībā ar meitenes pazušanu tiek meklēts arī viesstrādnieks no Latvijas Arnis Zaļkalns, kura dzīves neglaimojošie līkloči plaši aprakstīti britu medijos.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu