Alises lieta: Policija, izmeklējot slepkavību, vēršas pie iedzīvotājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc tam, kad Brentas upē Londonā netālu no vietas, kur pazuda Alise Grosa, atrastas cilvēka mirstīgās atliekas, policija uzsākusi slepkavības izmeklēšanu.

Izmeklētājs preses konferencē norādīja, ka ir nepieciešama sabiedrības palīdzība, lai noskaidrotu, kurš ir atbildīgs par notikušo.

«Es lūdzu visus, kas kaut ko zina, pieteikties. Pat tad, ja jūs iepriekš nepastāstījāt to, ko zināt, vēl nav par vēlu pastāstīt,» sacīja izmeklētājs.

Policija izteikusi pateicību vietējiem iedzīvotājiem, kas izrādīja milzīgu atbalstu un pacietību izmeklēšanas laikā. Policija arīdzan norāda, ka tiks organizēts darbs, lai savāktu visus iespējamos pierādījumus, tāpēc policija aicina iedzīvotājus izrādīt pacietību.

Likumsargi arīdzan apstiprina, ka atbildīgais par noziegumu pielicis lielas pūles, lai varētu noslēpt līķi.

Alises ģimene un draugi ir informēti par notikušo un policija aicina sabiedrību netraucēt šos cilvēkus, kuriem jāaprod ar traģiskajām ziņām.

Kā zināms, otrdien policija atradusi cilvēka mirstīgās atliekas.

Galvenais aizdomās turētais pastrādātajā ir 41 gadus vecais latvietis Arnis Zaļkalns, kurš arī ir bezvēsts pazudis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu