Krievijas ĀM pārstāve ļoti asi reaģē uz Rinkēviča rakstīto (385)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas Ārlietu ministrijas (ĀM) pārstāve Marija Zaharova asi reaģējusi uz Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (V) ierakstu sociālās saziņas vietnē «Twitter».

«Kā norimis skandāls saistībā ar Igaunijas prezidentu, kurš vairākas Eiropas Savienības (ES) valstis nodēvēja par «Putinam noderīgiem idiotiem», tā antikrieviskās stafetes kociņu pārņēmis Latvijas ārlietu ministrs, kurš pavēstījis: «Jo vairāk es vēroju mūsdienu Krieviju, jo vairāk secinu, ka tā beigs savu pastāvēšanu kā Vācijas reihs pēc abiem pasaules kariem, un būs jau par vēlu,» pavēstījusi Zaharova.

Krievijas ĀM pārstāve Rinkēviču nodēvē par Latvijas «diplomātu», kuram, bez šaubām, viss ir labāk zināms. «Tieši Latvijā katru gadu maršē «Waffen SS» leģionāri, šī valsts labi zina, kas ir Trešais Reihs, jo ne ar kādiem «eiroremontiem» šo simboliku neaizkrāsot. Un ja ES ir «Putinam noderīgi idioti», tad Rinkēvičs ir šajā sarakstā,» viņa raksta.

Komentāri (385)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu