Sociālajos tīklos iesmej par Andra Kiviča paziņojumu “iet politikā” (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ andriskivics

Latviešu mūziķis un TV personība Andris Kivičs ceturtdien, 26. jūlijā, sociālajos tīklos paziņoja, ka pametīs darbu televīzijā un pievienosies politikai.

“Es gribu dzīvot Latvijā, kur politiķi sarunājas ar sabiedrību saprotamā valodā. Es gribu dzīvot valstī, kur regulāras nejēdzības nav norma. Latvijā, kur cilvēki neiebilst maksāt nodokļus, jo tic valsts pārvaldei. Valstī, kur politiķi atbild par vārdiem un darbiem.Šis ir mūsu laiks, un es vairs negribu par to runāt tikai virtuvē, pie viesību galda vai frizētavā,” savā “Facebook” profilā rakstīja Kivičs.

Pēc paziņojuma mūziķis un TV zvaigzne izpelnījās plašu sabiedrības uzmanību, sociālo tīklu lietotājiem veltot Kivičam gan atzinīgus vārdus, gan humoristisku kritiku.

Kā ziņots, arī basketbolists un bijušais bokseris Kaspars Kambala 23. jūlijā pārsteidza visus, sociālajos tīklos paziņojot, ka pievērsies politikai. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu