Piedalies Apollo akcijā #valstsgalva (130)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Mēs gribam ne tikai atklātas prezidenta vēlēšanas, bet arī atklātu prezidentu, proti, vienu no mums, kas būtu gana drosmīgs un pieredzējis, lai spētu mūs padarīt pa īstam vienotus – visupirms pašiem ar sevi un savā starpā, bet pēc tam – ar pasauli.

Taču, lai tas būtu iespējams, arī mums pašiem ir jāsper solis pretī un vispirms skaidri jānoformulē savas vēlmes. Jāatzīst kļūdas un jāmācās no tām, lai varētu doties tālāk. Tieši tāpēc šajā zīmīgajā laikā Apollo aicina tevi iesaistīties mūsu visu kopējā mērķa noformulēšanā un vēstures veidošanā, jo, kas zina, – varbūt kāds mūs «tur augšā» sadzirdēs!

Trīs lietas labas lietas, tāpēc twitterī ar haštagu #valstsgalva raksti, tavuprāt, trīs svarīgākās īpašības, kādām jāpiemīt īstam valsts prezidentam, lai tas būtu cienīgs saukties par valsts galvu.

Mēs regulāri apkoposim interesantākos un saturīgākos viedokļus un publicēsim tos portālā, tādējādi ikvienam dodot iespēju kļūt par mazu, bet tomēr daļiņu no šī lielā un mums visiem tik nozīmīgā procesa.

Neaizmirsti pievienot haštagu #valstsgalva!

Komentāri (130)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu