Prezidenta amata kandidāti «5 minūtes pirms vēlēšanām» (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Visi prezidenta amata kandidāti trešdienas rītā neilgi pirms Saeimas ārkārtas sēdes, kurā tiks vēlēts prezidents, ir lieliskā noskaņojumā, satraukuma nav.

Nacionālās apvienības (NA) izvirzītais prezidenta amata kandidāts Egils Levits ir pārliecināts, ka viņam ir labas izredzes tapt ievēlētam prezidenta vēlēšanu pirmajā kārtā.

Levits Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» sacīja: «Domāju, ka man ir labas izredzes, bet patlaban mēs esam miglainā vasaras rītā, un migla vēl ir diezgan bieza. Izredzes ir labas, sirds nedreb nemaz, redzēsim, kā iznāks. Mans noskaņojums ir labs.»

Citiem prezidenta amata kandidātiem Levits novēl būt tikpat labā noskaņojumā, kā viņš.

Pretējās domās ir ZZS un daļēji «Vienotības» virzītais Raimonds Vējonis. Viņš uzskata, ka viņam un Levitam izredzes tapt ievēlētam ir aptuveni vienādas. «Tomēr pēc tā, kas izskan, visticamāk varētu būt otrās kārtas vēlēšanas,» norādīja Vējonis.

Latvijas Reģionu apvienības (LRA) izvirzītais Valsts prezidenta amata kandidāts Mārtiņš Bondars, kurš ieguvis balsu vairākumu interneta balsojumā portālā «mansprezidents.lv», kur cilvēki tika lūgti paust viedokli par, viņuprāt, labāko prezidenta amata kandidātu, arī uzsver, ka noskaņojums ir labs, stresa neesot.

Intervijā «Rīta Panorāmai» Bondars sacīja, ka viņam ir ļoti svarīgs sabiedrības viedoklis.

«Man ir ļoti svarīgs sabiedrības viedoklis, cilvēku viedoklis, vēlētāju viedoklis, jo pēc būtības prezidenta vara ir tieši saistīta ar šo pozitīvo attieksmi pret valsts prezidentu un prezidenta kandidātiem. Svarīga ir ne tikai pozitīva ttieksme, bet arī atbalsts. Tur slēpjas prezidenta vara,» sacīja Bondars.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu