Latvieši vēlas godīgu, harizmātisku un erudītu prezidentu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Tā diena beidzot ir klāt - šodien plkst.10:00 Saeimas ārkārtas sēdē aizklātā balsošanā notiks Latvijas valsts prezidenta vēlēšanas. Izvirzīti ir četri kandidāti - Raimonds Vējonis, Egils Levits, Mārtiņš Bondars un Sergejs Dolgopolovs.

Gandrīz divas nedēļas Apollo lasītājiem bija iespēja twitterī ar haštagu #valstsgalva pastāstīt, kādām īpašībām jāpiemīt jaunajam prezidentam, lai viņš būtu tiesīgs saukties par īstu valsts galvu. Lai arī atsaucība nebija pārāk liela, tomēr skaidri un gaiši izkristalizējās galvenās jaunā prezidenta īpašības.

Latvieši vēlas redzēt godīgu, erudītu un harizmātisku cilvēku, kam būtu interese par Latvijas iedzīvotāju labklājību. Turklāt jaunajam prezidentam ir brīvi jāpārvalda vairākas svešvalodas un jābūt autoritātei sabiedrībā, ne tikai politiķu vidū. Jaunajam prezidentam jābūt «savējam» – īstam valsts patriotam.

Interesanti, ka bija minēta arīdzan tāda īpašība kā drosme, turklāt jaunajam prezidentam ir jābūt iznesīgam, proti, «ar stāju».

Apollo saka lielu paldies visiem, kuri atsaucās. Izrādās, ka mēs lieliski zinām, kas mums ir vajadzīgs, lai varētu lepoties ar to, ka esam latvieši.

Turpiniet sekot līdzi jaunākajiem prezidenta vēlēšanu notikumiem portālā sadaļā «Valsts prezidents vēlēšanas»!

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu