Foto: Iespējams, piezemētākā un modīgākā no Kardašianu māsām (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kardašianu ģimene vienmēr bijusi kuplā skaitā. Krisai Dženerei ir trīs meitas un dēls - Kima, Hloja un Kortnijas Kardašianas, kā arī Robs Kardašians - no attiecībām ar Robertu Kardašianu, bet no attiecībām ar Brūsu Dženeru (kurš šobrīd mainījis dzimumu) Krisai ir vēl divas meitas - Kailija un Kendala. Lai arī visa šī ģimene piedalās realitātes šovā «Keeping up with the Kardashians», šķiet, ka piezemētākā un atšķirīgākā no visas ģimenes ir tieši Kendala.

Kendala Dženere (19) jau 14 gadu vecumā sāka modeles karjeru un šobrīd piedalās visās prestižākajās modes nedēļās, kā arī ievērojamu mākslinieku skatēs. Dženere piedalījusies tādu mākslinieku skatēs kā «Ginvechy», Alexander Wang, Diane von Fürstenberg, Donna Karan, Vera Wang, Michael Kors, Marc Jacobs, Oscar de la Renta un citos.

To, ka Dženere salīdzinoši atšķiras no pārējām māsām var manīt ne tikai ārvalstīs populārajā realitātes šovā «Keeping up with the Kardashians», bet arī papētot viņas izskatu un uzvedību.

Kendala ir vienīgā no māsām, kura profesionāli aizsākusi kādu nodarbošanos, kā arī salīdzinājumā ar Kardašianām un māsu Kailiju viņai nav tik izteiktas auguma formas (krūtis un pēcpuse).

Lai arī ikdienā Kendalai seko kameras, aktiermākslā viņa spējas izmēģinājusi tikai nedaudz.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu