Briti Ēģiptē nikni uz krievu tūristiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Daudzas britu ģimenes apgalvo, ka pēc traģiskās aviokatastrofas par viņiem aizmirsts, un viņiem jādzīvo netīrās viesnīcās, kuras apsēduši prusaki, kamēr tūkstošiem krievu tūristu tiek nogādāti mājās.

Kopš piektdienas rīta mājās no Ēģiptes nogādāti aptuveni 5000 briti. Savukārt Krievija apgalvo, ka svētdien 24 stundu laikā no Ēģiptes mājās nogādājusi 11 000 savu pilsoņu, turklāt tiek solīts, ka papildus glābšanas reisos mājās tiks nogādāti vēl desmitiem krievu pilsoņu.

Briti ir saniknoti, ka par viņiem viņu valsts ir aizmirsusi.Tāpat briti apgalvo, ka krievu tūristi lidostas drošības pārbaudēs cenšas izlauzties pirmajās rindās un pat iesaistās kautiņos.

Kāda britu ģimene sūdzējusies par apstākļiem, kādos tai jādzīvo «Continental Plaza Beach Rezort» viesnīcā Šarm eš Šeihā.

Simtiem tūristu nosūtīti uz šo viesnīcu, kamēr gaida savu kārtu doties mājās, taču daudzi no viņiem pat baidoties pieskarties ēdienam, jo uzskata, ka var saindēties.

Viesnīcas restorāna fotogrāfijās redzams ar mušām aplipis siers, netīras, piemētātas grīdas un pleķainas mēbeles.Tomēr cilvēki nevēlas pamest viesnīcu, jo baidās, ka palaidīs garām jaunāko informāciju par lidojumiem uz mājām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu