Eksprezidente Vīķe-Freiberga atklāj savus nākotnes plānus (43)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga apņēmusies drīzumā ķerties pie memuāru rakstīšanas, kā arī mazāk iesaistīties publiskās aktivitātēs un ārvalstu ceļojumos.

Stāstot par Jaunā gada apņemšanos, Vīķe-Freiberga šorīt intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» teica, ka šogad jāraugās ieplānot mazāk ceļojumu un mazāk iesaistīties publiskās aktivitātēs, jo pagājušais gads bijis īpaši smags ar 34 vai 35 ārvalstu ceļojumiem.

«Manā vecumā tā lieta sāk kļūt par smagu. Apnīk lidmašīnas un apnīk lidlauki,» atzina eksprezidente.

Vaicāta, vai tas nozīmē, ka beidzot eksprezidente sēdīsies pie rakstāmgalda un sāks rakstīt memuārus, Vīķe-Freiberga neslēpa, ka tā ir viena no viņas apņemšanās. Šogad gan tie diez vai ieraudzīšot dienasgaismu.

«Tas lēni ies, jo man ir visādas citas saistības, bet tā doma ir, jā. Saules dainu lielais darbs ir nobeigts ar «Mitoloģisko sauli», kam kaut kad janvārī būtu jāiznāk. Un tad, jā, nākamais rindā ir šīs atmiņas,» sacīja eksprezidente.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu