Otrā diena: «Positivus» festivālā ballīte turpinās (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/Kaspars Meinerts

Sākusies «Positivus» festivāla otrā diena! Organizatori ir parūpējušies par daudzveidīgu programmu, kuru trīs dienu garumā var baudīt pie sešām skatuvēm, uz kurām koncertē gan pašmāju, gan ārvalstu mākslinieki. 

Sestdienas, 16.jūlija rīts ir aizsācies ar saulainiem laikapstākļiem, tāpēc apmeklētāji visas dienas garumā varēja veldzēties jūras krastā. Rosība no rīta norisinājās pārsvarā telšu pilsētiņā, tomēr jau no plkst. 14.00 uz «Positivus» skatuvēm jau atkal kāpj gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķi.

«Positivus» otrajā dienā uzstājas tādi mākslinieki un grupas kā «Supper Besse», Džosa Stouna, «Latvian Radio Big Band & Rals Eilands:Cits Pauls», Ozols, «Skyforger», «Satellites LV», Džons Ņūmens, Mercury Rev, «M83» un citi.

Noskaties interviju ar festivāla rīkotāju, lai uzzinātu, kuru mākslinieku uzstāšanos viņš pats gaida ar lielāko nepacietību.

Valsts policija sociālajos tīklos ziņo, ka pēc aizvadītās festivāla pirmās nakts palielinājies atrasto dokumentu skaits.

Aģentūrai «Leta» valsts policijas pārstāvji vēsta, ka pirmā diena no kārtības viedokļa aizritējusi ļoti mierīgi. Par pārkāpumiem aizturētu cilvēku nav, pāris festivāla apmeklētāji nogādāti ekspertīzes veikšanai aizdomās par narkotisko vielu lietošanu.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka no festivāla teritorijas izraidīts viens apmeklētājs, kurš bijis lielā reibumā. Izraidītajam atņemta ieejas aproce, liedzot atgriezties festivāla teritorijā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu