Foto: Enerģisks «Positivus» otrās dienas noslēgums! (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Mārtiņš Otto

Aizritējusi festivāla «Positivus» otrā diena, kuru ar enerģisku koncertu uz lielās skatuves noslēdza elektroniskā franču grupa «M83». Cilvēki ir pozitīvi un arī laikasptākļi ir festivālam labvēlīgi.

Uz lielās skatuves sestdienas vakarā enerģiskus priekšnesumus sniedza dziedātājs Džons Ņūmens, kas koncertā izpildīja savus lielākos hitus, kā arī elektroniskā franču grupa «M83».

Tomēr ballīte līdz ar lielās skatuves mākslinieku koncertu izskaņu nav beigusies. «Positivus» apmeklētājus pēc «M83» uzstāšanās priecēja pašmāju mākslinieki - grupa «Pienvedēja Piedzīvojumi» un Ozols.

Arī šodien pirms mākslinieku uzstāšanās uz skatuvēm, gaismām izstarojot Francijas karoga krāsas, tika pieminēts slaktiņš, kurā dzīvību zaudēja vismaz 84 cilvēki.

Rosība sestdien festivālā sākās jau no paša rīta, kad modās telšu pilsētiņas iemītnieki (jāatzīst, ka rīta pusē bija arī tādi festivāla viesi, kuri vēl nemaz nebija aizgājuši gulēt). Arī laikapstākļi bija festivālam atbilstoši - teju visas dienas garumā spīdēja saule, bet nedaudz vēsais vējš spēja arī atveldzēt.

Festivāla pēdējā dienā, 17.jūlijā uzstāsies tādi mākslinieki kā Igijs Pops, Grimes, «Carnival Youth»,Wolf Alice, «Dagamba», Reiks, Kashuks, «Oh Wonder», «Air» un citi.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu