Foto: Ar Igija Popa uzstāšanos izskan «Positivus» festivāls (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Svētdien, 17.jūlijā Salacgrīvā izskanējis «Positivus» festivāls, kuru noslēdza leģendārais mūziķis Igijs Pops.

Salīdzinājumā ar saulaino sestdienu, svētdiena Salacgrīvā aizsākās pelēka un lietaina, tomēr arī tas neatturēja atraktīvākos festivāla viesus no pasākuma baudīšanas.

Festivālā pēdējā dienā uzstājās tādi mākslinieki kā Grimes, Čārlzs Bredlijs, «Carnival Youth», Wolf Alice, «Dagamba», Reiks, Kashuks, «Oh Wonder», «Air» un citi. Bet leģendārais mūziķis Igijs Pops, kas bija «Positivus» galvenais mākslinieks, noslēdza festivālu ar vērenīgu koncertu.

 

Dream come true! @iggypopofficial #positivus2016

A photo posted by Positivus Festival (@positivus) on

17.jūlijā, sniedzot arī autogrāfus uz paša sastādītās antoloģijas «Teenage Wasteland - Favourites 1963-1978» vinila platēm, «Tallin Music Week» vasaras mājā uzstājās arī Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess.

Arī šodien rosība telšu pilsētiņa turpinājās - daļa festivāla apmeklētāji jau svētdienas vakarā dodas mājup, tomēr izturīgākie tajā mitināsies vēl līdz pirmdienas plkst. 17.00.

Atgādinām, ka «Positivus» festivāls Salacgrīvā norisinājās no 15. līdz 17.jūlijam.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu