Liene Greifāne pamet Latviju (365)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/lienegreifane/

Latviešu dziedātāja Liene Greifāne kopā ar ģimeni gatavojas pamest Latviju, lai piecus gadus mācītos Krievijā, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Dziedātājai un topošajai kinorežisorei Lienei Greifānei izdevies nokārtot iestājeksāmenus Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūtā, kur viņa grasās mācīties turpmākos piecus gadus.

Uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu Greifāne pārcelsies kopā ar ģimeni - vīru Igoru un dēlu Kristoferu. Līdzi doties atteicies viņas vecākais dēls Sebastians, sakot, ka nevēlas kļūt par krievu.

Greifāne jau atradusi ģimenes topošo dzīvokli Krievijā, taču šobrīd cenšas pārdot automašīnu.

«Maskavai esam iecerējuši iegādāties vienkāršāku auto, kas nebūs tik kārdinošs auto zagļiem,» «Kas jauns» sacīja Greifāne.

Pagājušā gada rudenī audiovizuālo mākslu Liene sāka studēt Latvijā. Greifāne jau strādājusi par režisora asistenti vairākos krievu seriālos, tomēr latviešu gan ne. Viņa uzskata, ka pašmāju veidotie projekti ir baigi vājie.

Par aizbraukšanu no Latvijas sociālajos tīklos Liene Greifāne izteikusies arī agrāk.

Komentāri (365)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu