Bejonse svin 35.dzimšanas dienu! (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Bejonse (Beyonce) šodien, 4.septembrī svin savu 35.dzimšanas dienu. Apsveicam!

Vārds: Bejonse Žizele Noulza

Dzimusi: 1981.gada 4.septembrī

Dzimšanas vieta: Hjūstona, Teksasa, ASV

Nodarbošanās: Dziedātāja, dziesmu autore, ierakstu producente, aktrise, dejotāja, horeogrāfe, modele, modes dizainere, uzņēmēja

7 gadu vecumā Bejonse sāka apmeklēt deju skolu, kā arī baznīcas skolu. Bērnībā viņa piedalījās dažādos konkursos, kuros, pateicoties savam vokālam un deju prasmēm, uzvarēja vairāk nekā 30 reizes.

Pirmo atpazīstamību Bejonse kopā ar meiteņu grupu «Destiny's Child» guva 1998.gadā, kad dziesma «No, No, No Part 2» iekļuva mūzika topā «Billboard». Mūzikas grupai bija veiksmīgi panākumi, kā arī Bejonse ieguva vairākus apbalvojumus, taču «Destiny's Child» darbība beidzās 2005.gadā - trīs gadus pēc tam, kad Bejonse aizsāka savu solo karjeru, ierakstot pirmās dziesmas.

Kopš solo karjeras sākuma Bejonse ieguvusi vairākus prestižus mūzikas apbalvojumus un šobrīd tiek uzskatīta par vienu no veiksmīgākajām solo māksliniecēm pasaulē.

Bejonse kopš 2008.gada ir precējusies ar amerikāņu reperi «Jay Z». Abiem ir meita Blū Aivija.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu