Latvijā uzstāsies kanādiešu elektroniskās mūzikas grupa «Dragonette» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. oktobrī klubā Coyote Fly uzstāsies panākumiem bagātā kanādiešu elektroniskās mūzikas grupa «Dragonette», kas pasaules slavu ieguvusi, sadarbojoties ar tādiem māksliniekiem kā Martin Solveig, Basement Jaxx, Kaskade, Don Diablo un daudziem citiem.

«Dragonette» - 2005. gadā dibināta kanādiešu elektroniskās mūzikas grupa no Toronto, kuras sastāvā ir dziedātāja un komponiste Martina Sorbara, ģitārists un producents Dans Kurtzs, kā arī bundzinieks Joels Stoufers.

Grupa izpilda ne tikai savas orģinālkompozīcijas, kas guvušas milzīgu popularitāti visā pasaulē, bet arī sadarbojas ar pasaulslaveniem producentiem. Grupas līdere Martina Sorbara ir iedziedājusi šobrīd tik populārā zviedru producenta un komponista Galantis dziesmu «Peanut Butter Jelly», kas ieņem līdera pozīciju pasaules mūzikas topos, tādējādi apliecinot savu unikalitāti un radošo pieeju.

«Piektdien, 7. oktobrī «Dragonette» uzstāsies «Sky&More Fashion&Show», savukārt jau sestdien, 8. oktobrī priecēs visus klātesošos ar iespaidīgu pilno koncertu klubā «Coyote Fly». Tuvojoties kluba desmitajai gadadienai, esam īpaši atlasījuši māksliniekus 2016/2017. gada rudens sezonai, arī turpmāk piedāvājot pasaulē atzītu mūziķu koncertus un horeogrāfiski iestudētus šovus,» stāsta kluba vadītāja Liene Bukbārde.

Video:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu