«Melo-M» jaunā skanējumā naktsklubā «Coyote Fly» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 3. decembrī Vernisāžas koncertzāle sadarbībā ar «Coyote Fly» un Johnnie Walker piedāvā pasākumu «Gold Limited Edition», kurā apvienosies mūsdienu deju mūzikas ritmi ar čella pavēlniekiem «Melo–M». Koncertu ar savu sniegumu papildinās ne tikai skaistās balss īpašniece un šova Izklausies redzēts uzvarētāja   Dināra Rudāne, bet arī talantīgais producents un dīdžejs Makree

«Melo–M» ir viena no starptautiski pazīstamākajām Latvijas mūzikas grupām, kas koncertos apvieno akadēmiskās mūzikas pamatus ar virtuozu izpildījumu un rokmūzikai raksturīgu atraktivitāti, kā arī sev vien raksturīgo stilu.

Koncerta organizatori informē, ka koncertā izskanēs gan «Melo–M» orģināldziesmas, gan arī speciāli «Gold Limited Edition» pasākumam sagatavotas deju mūzikas kompozīcijas, kuras vokāli izpildīs Dināra Rudāne, dodot iespēju visiem klātesošajiem jaunā skanējumā izbaudīt pasaules populārākos hitus kopā ar iespaidīgu gaismu un video projekciju šovu.

  • Pateicoties Johnnie Walker atbalstam, līdz plkst. 00.00 ieeja bez maksas.
  • Ieeja no plkst. 22.00, koncerts sākas tieši pusnaktī, ņemot vērā lielo apmeklētāju interesi lūgumus nākt laicīgi.
  • Ieeja no 21. gadu vecuma.
  • Tērbatas iela 2, ieeja no Coyote Fly puses.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu