«Positivus» skanēs festivāla īpašais «pop-up» radio (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Positivus» festivāla laikā Salacgrīvas Zvejnieku parks kļūst par īstu pilsētu, kurā trīs dienu garumā mūzikas un mākslas baudītāji var baudīt kvalitatīvu atpūtu. Šogad sadarbībā ar ilggadējo partneri, festivāla oficiālo radio – «Radio SWH», «Positivus» festivālam būs arī sava unikāla radio stacija «Positivus SWH POP-UP Radio», ko varēs dzirdēt tikai Salacgrīvā, tikai festivāla norises laikā, noregulējot savus radio uztvērējus uz lokālo radio frekvenci 94,1 FM. Radio publiski skanēs arī vairākās festivāla zonās.

«Šī ir pirmā reize, kad Latvijā kādam pasākumam ir sava īpašā radiostacija, un mēs, «Positivus» festivāla rīkotāji, esam lepni, ka sadarbībā ar ilggadējo partneri «Radio SWH» izdevies šo radiostaciju atvērt tieši festivāla laikā. Mums ir bijusi sava «Positivus avīze», «Positivus» televīzija, ir pieejama «Positivus» mobilā aplikācija, un tagad būs arī «Positivus SHW POP-UP Radio»,» teic viens no «Positivus» festivāla organizatoriem Ģirts Majors. «Rīkojot lielāko mūzikas un mākslas pasākumu Baltijā, mums ir svarīgi, lai festivāla apmeklētājiem būtu pieejama visa nepieciešamā informācija pēc iespējas ērtāk, līdz ar to ir lieliski, ka arī mūsu sadarbības partneri ir gatavi jauniem, neordināriem risinājumiem.»

«Positivus SWH POP-UP Radio» sāks skanēt jau no ceturtdienas pēcpusdienas plkst.17:00 līdz ar festivāla telšu pilsētiņas atvēršanu, savukārt «dzīvais ēters» startēs piektdien 10:00 ar spilgtākajām «Radio SWH» personībām – Andri Freidenfeldu, Arti Dvarionas, Kasparu Breidaku, Arturu Krūzkopu un citiem. Visas trīs festivāla dienas no plkst.10:00 līdz 22:00 «Positivus SWH POP-UP Radio» ēterā tiks atskaņota festivāla mūzika, intervēti festivāla mākslinieki, rīkotāji, viesi un partneri, būs arī dažādi konkursi, akcijas un spēles. Radio klausītāji varēs iepazīties ar «Positivus» festivāla vienpadsmit gadu mūzikas izlasi, izvēlēties savu dziesmu īpašajā rubrikā «Hei, DJ, uzliec šito!». Radio ēterā izskanēs visa būtiskākā informācija par festivāla norisi, organizatoriska rakstura norādes, tiks sniegta palīdzība, lai atrastu noklīdušus draugus, pazaudētas vai atrastas mantas, kā arī pārraidīta cita festivāla apmeklētājiem būtiska informācija.

«SWH POP-UP Radio» būs uztverams visā Salacgrīvā un 2-3 km rādiusā ap pilsētu frekvencē 94.1 FM, kā arī īpaši kvalitatīva apraide tiks nodrošināta vairākās publiskajās zonās – telšu pilsētiņā, ēdināšanas zonā, pie galvenās ieejas, kā arī pie «SWH POP-UP Radio» studijas festivāla teritorijā.

Kā jau ziņots, šovasar «Positivus» festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla lielās – Lattelecom skatuves – būs alternatīvā roka leģendas «Pixies», britu popmūziķe Ellie Goulding un indie rokgrupa «Alt-J». Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā «The Lumineers», Rae Sremmurd, José González, «Grandmaster Flash», «Maxïmo Park», Kamasi Washington, Mew, Rhye, «Aeroplane», «Crookers», Austra, JP Cooper, L.A. Salami, «Cigarettes After Sex», Raimonds Tiguls un Moonlight Sound Design, «Dzelzs Vilks», «Dagamba», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Nothing But Thieves», Margaret Glaspy, Julia Jacklin, «Trad.Attack!», «araabMUZIK», «Kingdom», «Daddy Was A Milkman», Eska, «Satellites LV», «Bandmaster», MESA, Fakts, «Edavārdi», «Singapūras Satīns», Makree, DJ Aspirins vs Toms Grēviņš, Chris Noah, «Teachers», «Francobollo», «Bucharest», Rachel Claudio & Rick Feds, «Get Your Gun» un citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu