Policija Rīgā svešā dzīvoklī aiztur aizsnaudušos personu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renāte Briede/LETA

Pirmdienas vakarā pa Āgenskalna ielām, sirēnām skanot, aiztraucās Rīgas pašvaldības policijas operatīvais transportlīdzeklis – vīri traucās uz kādu namu Mazajā Nometņu ielā, kur vienā no mitekļiem, iespējams, ielauzies zaglis, vēsta raidījums Degpunktā

Policijas darbinieki dzīvoklī, vienā no istabām, pamanīja uz krēsla sēdošu vīrieti, kurš īsti nevarēja paskaidrot, kā nokļuvis šajā miteklī.

Tālākās sarunas laikā vīrs gan atklājis, ka šajā dzīvoklī nonācis kopā ar nejauši iepazītiem pudeles brāļiem. Lai arī viņi pēc iedzeršanas devušies prom, vīrietis, ņemot vērā faktu, ka viņam nebija kur pārnakšņot, nolēmis šeit vēl uzkavēties. Nekādu kriminālu plānu gan viņam neesot bijuši.

Dienu vēlāk Valsts policija atklāja, ka svešajā īpašumā pieķertajam, acīmredzot, izdevies pārliecināt policistus par to, kādi tad bija viņa patiesi nodomi, jo likuma sargi pēc aizturētā un dzīvokļa īpašnieka iztaujāšanas tomēr atteikušies uzsākt kriminālprocesu, un vīrietis dažas stundas vēlāk tika atbrīvots.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu