Cik maksā Ziemassvētku vecītis?

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda pasākumu aģentūra savā mājaslapā publicējusi Ziemassvētku vecīša pakalpojumu izcenojumu. Cena par viesošanos ģimenē svētku vakarā maksā no 288 līdz 450 eiro, izpētījis raidījums Bez Tabu.

Kā liecina aģentūras publicētais izcenojums, 20 minūšu viesošanās pie ģimenes Ziemassvētku vakarā īsi pirms pusnakts maksā 288 eiro. Ja vēlaties, lai kopā ar Ziemassvētku vecīti pie jums ciemojas rūķenīte, pieskaitiet vēl 50 eiro.

Stundu gara vecīša viesošanās Ziemassvētku vakarā izmaksātu 450 eiro. Ja vecītis ierodas kopā ar ”rūķenīti un rūķi”, jārēķinās, ka nāksies maksāt 550 eiro.

Ziemassvētku vecīša aģentu Renāru Mastiņu raidījums sastop smēdē. Šogad Renārs bija nolēmis no dāvanu dalīšanas atpūsties, taču, kad septembrī saņēma pirmos lūgumus doties pie bērniem uz dārziņu, saprata, ka arods būs jāturpina.

Renāra viesošanās pie bērniem nekad neesot īsāka par pusotru stundu. Pirmā eglīte vecīša aģentam ieplānota 16. decembrī.

"Katrs bērns ir pelnījis pasēdēt vecītim klēpī, parunāties ar viņu. Vecītis nedrīkst ierasties uz 20 minūtēm, nomest dāvanu maisu un aiziet. Vienmēr saku, ka nebūs ātri un efektīvi. Svētku noskaņai vajadzīgs laiks," norāda vecīša aģents.

Ziemassvētku vecīša aģents atzīst, ka Ziemassvētku laikā ”var pārvākties uz dzīvi bērnudārzā”. Došanās pie bērniem Ziemassvētku laikā, nozīmē atteikšanos no svētkiem savā ģimenē, tādēļ karstākajā laikā cenas ir krietni lielākas. 

Fotogalerija: Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens

Fotogalerija: Ziemassvētku vecīšu regate Venēcijā 

Fotogalerija: Ziemassvētku vecīšu vasaras prieki Kopenhāgenā 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu