Noklīdis, basām kājām un ziemas salā - autobusa vadītāja Milvokī izglābj mazuli

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RideMCTS/Youtube

Autobusa vadītāja Milvokī, Viskonsīnas pavalstī, palīdzējusi kādam mazulim, kurš ziemas aukstumā, basām kājām un viens pats skrējis pa ielu, vēsta CNN.

Autobusa vadītāja Irēna Iviča pildīja savus pienākumus, kad pamanīja baskājainu mazuli skrienam pa ielu un tuvojamies krustojumam.

"Es priecājos, ka biju pareizajā vietā pareizajā laikā," pateicības ceremonijā par godu viņas labajam darbam teica Irēna.

Ieraudzījusi zīdaini, viņa apturēja autobusu un aizskrēja pie mazā bērna, redzams pilsētas sabiedriskā transporta publicētajā video. Tad Irēna aiznesa bērnu uz autobusu, kur klāt sanāca pārsteigtie pasažieri.

"Ak Dievs! Ak Dievs! Es trīcu," Irenā dzirdama video, kad viņa ar mazuli rokās apsēžas vadītājas krēslā.

Viena no pasažierēm noģērba savu ziemas jaku un aplika to ap mazo bērnu, kurš bija diezgan nosalis. Sabiedriskā transporta nodrošinātājs teic, ka todien, 22. decembrī, ārā bijis ļoti auksts.

Drīz vien mazulis Irēnas rokās aizmiga.

Lai gan 19 mēnešus vecais bērns bija nosalis un pārbijies, nopietni cietis viņš nebija, pavēstīja policija. 

Amatpersonas uzskata, ka mazulis noklīdis pēc tam, kad viņa māte piedzīvojusi smagu psiholoģisku satricinājumu.

"Amatpersonas galu gala nogādāja mazuli pie viņa tēva," teica Milvokī sabiedriskā transporta pārstāvis.

Sabiedriskā transporta paziņojumā teikts, ka šis ir devītais gadījums pēdējo gadu laikā, kad kāds viņu vadītājs atrod pazudušu vai noklīdušu bērnu. 

"Es ārkārtīgi mīlu bērnus," teica autobusa vadītāja Irēna. "Es kādreiz biju skolotāja un man ir pašai savi bērni, tāpēc es priecājos izpalīdzēt šim jaukajam, piemīlīgajam mazulim."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu