Senioru pāris kopīgi izdara pašnāvību, jo nespēj iedomāties dzīvi šķirti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kāds senioru pāris Anglijā kopīgi izdarījuši pašnāvību. Savā atstātajā pirmsnāves vēstījumā viņi norāda, ka nav varējuši iedomāties savu dzīvi viens bez otra, vēsta "Mirror". 

80 gadus vecais Hovards un viņa 75 gadus vecā sieva Žaklīna pašnāvību izplānoja līdz pēdējam sīkumam.

Viņi atstāja vairākas kopīgi parakstītas vēstules draugiem, policijai un advokātiem.

Vienā no vēstulēm viņi rakstīja: "Neviens no mums nevēlas dzīvot šķirti!"

Vēstulēs viņi dalījās atmiņās par savu dzīvi un minēja to, ka ir nodzīvojuši skaistu un lielisku dzīvi. Pāris arī esot atstājis saviem kaimiņiem mājas atslēgas, lai policija varētu bez grūtībām tikt iekšā.

Testamenta vietā Hovards un Žaklīna uzlīmējuši radinieku vārdus uz lietām, lai tuvinieki zinātu, kuras no mantām ir atstātas viņiem. 

Ziemeļvācijas Austrumu un Centrālās nodaļas izmeklētāja palīgs Deivids Pojērs 2018. gada 13. novembrī publicēja pēdējos secinājumus par pāra pašnāvību.

Izrādās, 80 gadus vecajam Hovardam bija diagnosticēts zarnu vēzis un viņš saņēma paliatīvo aprūpi mājās. Sieva, būdama bijusī medmāsa, spēja viņam palīdzēt.

Savos secinājumos par notikušo izmeklētāja palīgs raksta, ka pāra kaimiņiene Endrū Tomasa apstiprināja, ka vecais vīrs izskatījies ļoti vājš, bet dažas dienas pirms nāves gan izskatījies "pilnīgā kārtībā". Kaimiņiene pāri raksturoja kā ļoti jaukus cilvēkus un nekas neesot liecinājis par to, ka viņi plāno beigt savu dzīvi.

13. novembra rītā kaimiņiene pie savām durvīm atrada aploksni ar 500 sterliņu mārciņām un zīmīti, kurā bija norādīts, ka viņi ir izdarījuši pašnāvību.

Kaimiņiene piezvanīja policijai, kā pāris bija lūdzis, un kad policisti ieradās, tika noskaidrots, ka vīrietis guēja tukšā vannā ar segu un rītasvārkiem, bet viņa sieva gulēja gultā.

Patologs doktors Braeins Džonsons slēdzienā norādija, ka abi seniori miruši no nosmakšanas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu