Sinoptiķi nedēļas beigās Igaunijā prognozē sniegputeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sniegs. Ilustratīvs attēls.
Sniegs. Ilustratīvs attēls. Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Igaunijā ar ceturtdienu laiks kļūs aukstāks un ir iespējami nokrišņi - sniegs vai pat sniegputenis, ziņo medijs "Postimees".

» Eiropai tuvojas aukstuma vilnis

Ceturtdienas naktī būs mākoņains. Ziemeļrietumos, iespējams, līs. Dienvidu un dienvidritumu vējs pūtīs ar 13 m/s. Gaisa temperatūra būs no +3 līdz +8 grādiem plusā.

Pa dienu būs visai nomācies un līšot. Sniegputenis ir iespējams ceturtdienas pēcpusdienā. Rietumu un ziemeļrietumu vējš pūtīs ar ātrumu 17 m/s. Gaisa temperatūra saglabāsies no +4 līdz +11 grādiem.

Piektdienas nakts būs ar nokrišņiem. Gan lietus, gan sniegs un pat sniegputenis, no rīta nokrišņu daudzums samazināsies.

Dienvidrietumu un rietumu vējš pūtīs līdz pusnaktij, rietumu un ziemeļrietumu vējš pēc pusnakts, 6-10, brāzmas līdz 14 m/s. Salās un piekrastē - brāzmas līdz 20 m/s.

Gaisa temperatūra svārstīsies no +1 līdz +4 grādiem. Daudzos reģionos būs lietus un negaiss. Rietumu un dienvidrietumu vējš, 5-11, vējš līdz 14-18 m/s. Gaisa temperatūra svārstīsies no +3 līdz 7 grādiem.

Sestdienas vakars solās daļēji mākoņains un ar nokrišniem. Sola lietu atsevišķos valsts reģionos. Vēja virziens: dienvidi, 2-8 m/s. Gaisa temperatūra saglabāsies ap +3 grādiem, piekrastē līdz + 5 grādu augstai temperatūrai. Daudzos reģionos būs lietus. Dienvidu vējš, 4-9, brāzmās līdz 13 m/s.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu