Neizdevies bēgšanas mēģinājums? Jūrmalas izolatorā aizturētie izraisa ugunsgrēku (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jūrmalas pašvaldības policija.
Jūrmalas pašvaldības policija. Foto: Ekrānuzņēmums/Degpunktā

Otrdien, 22. oktobrī, neilgi pirms pusnakts Jūrmalas pašvaldības policijas telpās izveidojās ārkārtas situācija. Pāris likumsargiem nācās evakuēties, jo aizturēto izolatorā bija sācies ugunsgrēks, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Jūrmalas pašvaldības policijas Dežūrdienesta priekšnieks Jānis Gasjūns ziņo, ka viens no policijas darbiniekiem videonovērošanas kamerā pamanījis ugunsgrēka pazīmes. Aizturēšanas telpā aizturētie bija aizdedzinājuši matraci. 

"Ar saviem spēkiem un ugunsdzēsības aparāta palīdzību šis uguns tika neitralizēts. Paralēli tika evakuēti cilvēki no kameras un arī paši policijas darbinieki. Uz notikuma vietu izsaukti ugunsdzēsēji un mediķi. Aizturētajiem medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama, savukārt divi policijas darbinieki nogādāti slimnīcā, kur pēc apskates konstatēts, ka nav noticis nekas nopietns," saka Gasjūns.

Sākta dienesta pārbaude, jo pie aizturētajiem pirms ieslodzīšanas netika atrasti sērkociņi. Valsts policijā pret dedzinātājiem sākts kriminālprocess par tīšu mantas bojāšanu.  

Jūrmalas pašvaldības policijas Dežūrdienesta priekšnieks piebilst, ka aizturētie ar šādu rīcību pamatīgi riskējuši ar savu dzīvību. Nevienam no aizturētajiem nav izdevies aizbēgt, tāpēc viņu motīvs nav saprotams. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu