"Visās attiecībās draudēja ar pašnāvību." Dzegužkalnā vīrietis publiski aizdedzinājies un miris (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Kāds vīrietis Dzegužkalnā nedēļu pirms savas 38. dzimšanas dienas, atriebjoties savai bijušajai, aizdedzinājis sevi pie sievietes mājas logiem. Sieviete joprojām atrodas šoka stāvoklī, ziņo LNT raidījums "Degpunktā". 

Svētdien, 24. novembrī, kāda Vilhelma Kreslera ielas nama iedzīvotāja uzkopa dzīvokli pat nezinot, kādus notikumus viņai nāksies redzēt pa savu logu.

Ap plkst. 17.00 nama pagalmā ieradās kāds vīrietis ar degvielas kannu. Viņš aplējās ar šķidrumu un sevi aizdedzināja.

Pensionāre, kura redzēja notikušo, sauca palīgā savu dēlu. 

"Vienkārši dega vīrietis, un viss. Mans dēls viņam uzlēja virsū ūdens spaini. (DP: Kad tika uzliets ūdens, izdevās liesmas nodzēst?) Nē, nē, tur bija par vēlu. Viņš dega viss. Un pēc tam zvanīju "ātrajiem". Pati esmu šokā, neko daudz nevaru pateikt," raidījumam skaidrojusi pensionāre.

Kāds cits kaimiņš mirušo vīrieti zālājā pamanījis vakarā, atgriežoties mājās. Arī viņam grūti noticēt traģēdijai.

Policija ir uzsākusi izmeklēšanu, taču pazīmes liecina, ka vīrietis sev dzīvību atņēma apzināti. 

Kāda trešā stāva iemītniece, kura vēlējās palikt anonīma, sniedza policijai paskaidrojumus par notikušā iemesliem. Mirušais vīrietis izrādījās viņas bijušais draugs, kurš nav varējis pārdzīvot attiecību beigas. Viņa pašnāvība bija atriebība sievietei.

"Mēs bijām šķīrušies jau kādu laiku. Viņš visās attiecībās, kad šķīrās, draudēja ar pašnāvību. Šajās viņš to izdarīja. (…) Es zināju. Viņš mēģināja kārties. Pēc tam viņš pateica, ka ir izlēmis sadedzināties pie maniem logiem, es neuztvēru to nopietni. Viņš ir daudz draudējis. Es neticēju vienkārši. Pašķīrāmies un pašķīrāmies, bet nu… Man tas nebija viegli, protams, bet viņam, izrādās, bija vēl grūtāk," stāstījusi bijusī draudzene.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu