Kāda sieviete iemūžina aizkustinošu mirkli - sava dēla pēdējo ķīmijterapiju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda māte iemūžinājusi brīdi, kad viņas deviņus gadus vecais dēls izgājis trīs gadus ilgušo ķīmijterapijas kursu un uzveicis vēzi ar augstu paceltu galvu un smaidu sejā, vēsta "Mirror".

Stīvens Koters bija sešus gadus vecs, kad viņam 2016. gadā atklāta akūta limfoblastu leikēmija. Viņš uzsācis ķīmijterapiju dažas dienas pēc diagnozes atklāšanas un turpinājis to trīs gadus pēc kārtas. 

Šajā nedēļas nogalē Stīvens sēdējis pie sava ēdamistabas galda, kurš bijis ieskauts tukšās zāļu pudelītēs, kuras tikai nedaudz atklājot to, kam zēns esot gājis cauri.

Zēna māte Ešlija sociālajos tīklos publicējusi video, kurā redzams, kā zēns izplūst asarās, beidzot savu ārstēšanās kursu.

Video redzams, kā Stīvens iedzerot pēdējo tableti savā ārstēšanās kursā, slaucījis asaras savā kreklā līdz puiša tēvs viņu apskāvis. Zēnam šajā mirklī blakus esot bijusi ģimene un draugs.

Stīvena mamma publicējusi video "Facebook" ar aprakstu, kurā min, ka šī ir zēna pēdējā ķīmijterapija un, ka nespējot valdīt prieka asaras.

Ešlija stāstījusi, ka ir briesmīgi dzirdēt, ka tavam bērnam ir vēzis, taču šī pieredze ir tuvinājusi ģimeni un viņi vienmēr esot saglabājuši ticību. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu