Sievietes NBA? Leģendārais Kobe Braients uzskata, ka tas ir iespējams jau tagad

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais basketbolists Kobe Braients jau ilgāku laiku ir zināms kā liels sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) atbalstītājs. Sarunā ar CNN bijušais spēlētājs ir atzīstami vērtējis vairāku WNBA spēlētāju spēju sacensties ar vīriešiem.

Sarunā ar CNN Braients stāstīja par to, kā bijušā spēlētāja vecākajai meitai Džiannai ir izdevies piedabūt leģendu atgriezties pie TV ekrāna, lai skatītos NBA spēles. Pats basketbolists bija izteicies, ka pēc spēlētāja gaitu noslēgšanas viņš NBA pilnībā bija izņēmis no savas dzīves - Braients basketbolu neesot pat skatījies. 

Šobrīd gan bijušais spēlētājs NBA apritē ir atgriezies, jo regulāri kopā ar meitu Džiannu apmeklē spēles, lai jaunajai basketbolistei klātienē nodotu zināšanas par šo sportu.

Braientam, kurš ir liels sieviešu basketbola atbalstītājs, tika jautāts, vai, viņaprāt, sievietes kopā ar vīriešiem varētu sacensties NBA, uz ko leģendārais basketbolists atbildēja apstiprinoši.

"Godīgi sakot, domāju, ka ir dažas spēlētājas, kuras NBA varētu spēlēt jau šodien. Ir spēlētājas, kurām pietiktu meistarības, lai sacenstos ar vīriešiem," izteicās Braients.

Bijušais spēlētājs savu apgalvojumu pamatoja arī ar konkrētiem uzvārdiem. Viņaprāt, Diana Taurasi, Maja Mūra un Elena Delle Done būtu starp spēlētājām kuras spētu konkurēt ar vīriešu dzimuma pārstāvjiem NBA.

Kas attiecas uz Braienta meitu Džiannu, 13 gadus vecā basketboliste jau ir piesaistījusi plašu uzmanību ar savu meistarību basketbola laukumā. Lai gan Džiannai līdz koledžas gaitu sākumam vēl jāpagaida, viņas tēvam jau tiekot doti padomi par potenciālajām koledžām, uz kurām sūtīt jauno spēlētāju. Braients vecākais gan ir izteicies, ka viņa meita jau tagad vēloties studēt prestižajā Konektikutas Universitātē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu