Tiešraides arhīvs LM informē par aktuālo situāciju sociālajā jomā saistībā ar Covid-19 izplatīšanos Latvijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labklājības ministre Ramona Petraviča
Labklājības ministre Ramona Petraviča Foto: Zane Bitere/LETA

Labklājības ministrija šodien, 24. martā, attālināti rīkoja preses konferenci par aktuālo situāciju sociālajā jomā saistībā ar Covid-19 uzliesmojumu, aģentūru LETA informēja ministrijā.

Preses konferencē labklājības ministre Ramona Petraviča ("KPV LV") informēja par aktualitātēm ministrijas atbildības jomās - nodarbinātībā, tajā skaitā par bezdarbu un pabalstiem, sociālajā sfērā - par paveikto vīrusa izplatīšanas ierobežošanā sociālās aprūpes iestādēs un palīdzību mazturīgajiem.

Tāpat preses konferencē tiks sniegta informācija par iespējām iedzīvotājiem saņemt informāciju, kā arī tiks sniegti ieteikumi darba devējiem un darbiniekiem Covid-19 izplatības laikā.

Preses konferencē piedalīsies labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV), Labklājības ministrijas Valsts sekretārs Ingus Alliks, Valsts darba inspekcijas direktors Renārs Lūsis, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras direktore Inese Šmitiņa un Nodarbinātības valsts aģentūras direktora vietniece Kristīne Stašāne.

Preses konference notiks plkst. 11, attālināti, izmantojot lietotni "ZOOM".

Jau ziņots, ka no 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu