NBA spēlētājam Jokičam pozitīvs Covid-19 tests

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras “Nuggets” līderim Nikolam Jokičam veiktais Covid-19 tests izrādījies pozitīvs, ziņo apskatnieks Adrians Vodžnarovskis.

Jokičam pārbaude tika veikta dzimtajā Serbijā. Pozitīvās analīzes nozīmē to, ka centra spēlētāja atgriešanās ASV uz laiku ir atlikta.

NBA komandau spēlētāji otrdien atgriezās savu klubu treniņzālēs, lai uzsāktu līgas pirmos protokola soļus, saistībā ar sezonas atsākšanu. Komandām no 7.jūlija līdz 9.jūlijam būs jāierodas Orlando pilsētā.

Nesen pasākumā Belgradā Jokičs pavadīja laiku kopā ar tenisa zvaigzni Novāku Džokoviču, kuram otrdien atklāja pozitīvu Covid-19 rezultātu.

Jokičs šosezon vidēji spēlē guva 20,2 punktus, 10,2 atlēkušās bumbas un 6,9 rezultatīvas piespēles.

Kopumā līgas apskatnieki atzīst, ka tas nebūs pārsteigums, ja turpinājumā arī citiem spēlētājiem atklāsies pozitīvi Covid-19 rezultāti, bet jo vairāk basketbolistu saslims, jo lielāks risks, ka NBA šosezon nevarēs atsākties.

NBA sezona Covid-19 pandēmijas dēļ 11. martā tika apturēta uz nenoteiktu laiku.

Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu