Boksa superzvaigzne atklāj, ka uzvaras dēļ būtu gatavs atvadīties no saviem bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bilijs Džo Sonderss
Bilijs Džo Sonderss Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Bilijs Džo Sonderss pirms gaidāmās titula cīņas pret Saulu "Kanelo" Alvaresu sarunā ar "The Daily Telegraph" ir atklājis, ko viņam nozīmētu uzvara šajā duelī.

Jau šajā nedēļas nogalē Sonderss ar Alvaresu dosies ringā, lai apvienotu čempionu jostas un noskaidrotu, kurš to viņiem ir vienotais super-vidējā svara čempions. 

Iepriekš izskanēja runas, ka Sondersa nometnei ir pretenzijas pret ringa izmēru, tomēr šis jautājums ir atrisināts un cīņa notiks.

Sonderss sarunā ar "The Daily Telegraph" atklāja, ka šī cīņa viņam ir patiesi nozīmīga: "Tā man nozīmē visu. Visu! Tas ir kas vairāk par naudu vai slavu. Es šo uzvaru ļoti vēlos izcīnīt."

"Ja [uzvara] nozīmētu atvadīties no saviem bērniem un es viņus nekad vairs neredzēšu, es būtu laimīgs pamest šo pasauli, zinot, ka uzvarēju," sacījis Sonderss.

Alvaress šobrīd neapšaubāmi ir viens no labākajiem, ja ne labākais bokseris pasaulē. Tomēr Sonderss par pretinieka augsto līmeni neuztraucoties: "Man ir absolūti vienalga par Kanelo Alvaresu. Es savā galvā šo esmu plānojis jau kopš bērnības. Cilvēki saka, ka es savu dzīvi esmu dzīvojis nepareizi, bet es esmu šeit."

30 gadus vecais Alvaress savas karjeras laikā ir izcīnījis 55 uzvaras, piedzīvojot vienu zaudējumu, bet divi viņa dueļi ir noslēgušies neizšķirti. Savukārt 31 gadu vecais Sonderss ir uzvarējis visās 30 savas profesionālās karjeras cīņās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu