Ļaudis sasmīdina Putina "sociālās distancēšanās" galds (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Francijas prezidents Emanuels Makrons šīs nedēļās sākumā apmeklē Maskavu un Kijevu, kur tiekas ar Krievijas un Ukrainas prezidentiem. Tikšanās ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pamatīgi sajūsminājusi sociālo tīklu lietotājus. 

Makrons pirmdien devās uz Krieviju, kur tikās ar prezidentu Vladimiru Putinu, taču ļaužu uzmanību pievērsa ne vien saruna un tās mērķis, bet arī milzu galds, pie kura sēdēja abi valstu līderi. 

"Kāpēc tas galds ir tik milzīgs?", "Iedomājies piedalīties četru stundu garā sarunā, kur jārunā pāri piecus metrus garam galdam...", "Putins šādi izrāda savu pārākumu", "Šis galds ir komiski garš, ļoti asprātīgi", "Tas ir sociālās distancēšanās galds?" - tā savas domas pauda daļa sociālo tīklu lietotāju. 

Jau ziņots, ka Francijas prezidentam, kurš aicinājis mazināt saspīlējumu Ukrainas un Krievijas attiecībās, pēdējo dienu laikā bijušas vairākas telefonsarunas gan ar Putinu, gan Zelenski, kā arī ar ASV prezidentu Džo Baidenu.

Pēc kārtējām Makrona sarunām gan ar Putinu, gan ar Zelenski Francijas prezidenta kanceleja ceturtdienas vakarā paziņoja, ka diskusiju mērķis ir "atrast elementus, kas varētu novest pie deeskalācijas".

Francijas prezidenta kanceleja, domājams, norādot uz Kremļa ultimatīvajām prasībām, informēja, ka ir sāktas sarunas par "stratēģisko līdzsvaru" Eiropā, kas ļautu "samazināt riskus uz vietas un garantēt drošību".

Pašlaik Krievija ir sakoncentrējusi pie Ukrainas robežām 100 000 vīru lielu karaspēka kontingentu, raisot bažas par jaunu iebrukumu kaimiņvalstī.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu