Veiksme iet gar degunu! Trīs neveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: fran_kie/Shutterstock.com

Kādā dzīves brīdī mums šķiet, ka esam dzimuši zem neveiksmīgas zvaigznes. Tomēr trīs Zodiaka zīmju pārstāvji, biežāk nekā citi uzdod jautājumu: ko viņi darīja nepareizi? Kāpēc veiksme viņiem iet garām? Par šīm Zodiaka zīmēm vēsta portāls "Rus TVNET".

Jaunava

Jaunavas, pēc astrologu domām, lieliski spēj atrisināt citu problēmas un sniegt padomus, taču viņi nezina, kā palīdzēt sev. Kad Jaunavas kļūst nervozas, tās sāk mazgāt, spodrināt, tīrīt, tīrīt visu apkārtējo. Viņu dzīves telpa ir tik sterila, ka viesi tajā jūtas neērti un saspringti.

Jaunavas mēdz visu salikt kastēs, iezīmēt, kārtot, un, kad kaut kas viņiem traucē to izdarīt, viņiem sākas panika. Dzīve pastāvīgi nepatīkami pārsteidz šos cilvēkus. Kad viņi visu būs nokārtojuši, kāds, piemēram, izlies kafiju uz perfekti iztīrīta paklāja. Jaunavu dzīve sastāv no nepilnību labošanas, un viņi biežāk nekā citi brīnās, kāpēc liktenis viņiem ir tik nelabvēlīgs.

Svari

Netaisnība ir tas, kas visvairāk kaitina šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus. Svari pamana vismazāko nelīdzsvarotības mājienu un bieži izjūt netaisnību pret sevi. Vienmēr ir kaut kas, kas traucē šo cilvēku mieru un laimi. Vispirms Svari rīkojas, un pēc tam vairākas dienas domā par to, kas būtu noticis, ja viņi būtu rīkojušies citādi.

Viņiem patīk skaisti cilvēki un luksusa preces. Viņiem izskats ir svarīgs, tāpēc viņi nevar samierināties ar novecošanas pazīmēm. Šī ir viena no lielākajām Svaru netaisnībām pasaulē. Problēma ir tā, ka viņi visu uztver ļoti personīgi. Atrisinot citu cilvēku problēmas, viņi tās uztver kā savas.

Zivis

Zivis nav pārāk labas saskarsmē ar realitāti un pastāvīgi nonāk neērtās situācijās. Tajā pašā laikā viņi asi un apzināti reaģē uz negatīviem dzīves apstākļiem. Viņu galvā šie cilvēki jau sen ir uzzīmējuši, kādai jābūt viņu dzīvei un kādai jābūt ideālai pasaulei ap viņiem.

Kad šīs Zodiaka zīmes pārstāvji atklāj sarežģītu problēmu, viņi mēģina to atrisināt, velkot to uz savu teritoriju, uz savu pasauli, ko regulē sarežģītie fizikas, matemātikas, garīguma likumi. Tas ir īpaši redzams, ja Zivis atrodas alkohola vai spēcīgu emociju ietekmē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu