Piecas nodevīgākās un divkosīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LeoWolfert/Shutterstock.com

Šīs Zodiaka zīmes mēdz bez sirdsapziņas pārmetumiem nodot sev tuvu draugu, ja vien viņiem pašiem tas būs izdevīgi. Portāls "MSN" piedāvā iepazīties ar piecām divkosīgākajām Zodiaka zīmēm. 

Auns

Auns ir vislielākais divkosis. Auns apgalvo, ka ir lojāla Zodiaka zīme, taču viņu rīcība dažkārt ir ļoti apšaubāma. Viņi, šķiet, ir pietiekami draudzīgi, bet nenokavē, kad atklāj iespēju tikt uz priekšu, pat ja tas nozīmē viņu labāko draugu nodošanu.

Dvīņi

Dvīņi ne vienmēr ir lojāli. Dvīņu personība noteikti ir tā, no kuras ikvienam ir jāuzmanās. Šie cilvēki ir brīnišķīgi aktieri, un viņiem nav grūtību vienu nedēļu izturēties kā jūsu labākajam draugam un nākamajā nedēļā pagriezt muguru pret jums. 

Lauva

Lauvas visur meklē izdevīgumu. Nav tā, ka Lauvas ir ļaunas, bet patiesībā ir ļoti svārstīgas un var viegli mainīt domas sava labuma gūšanai. Lauvas personība ir apņēmības pilna un vēlas uzkāpt virsotnē, tāpēc, kad kaut kas labs nāk viņu ceļā, viņi neauklēsies ar apkārtējiem. 

Skorpions

Skorpioni ir absolūti mežonīgi. Ar tik neparedzamu un noslēpumainu personību ir grūti paredzēt, ko Skorpions varētu darīt, lai gan, kad runa ir par draudzību, paļauties uz viņu lojalitāti nevajadzētu. Skorpions ir pārāk ambiciozs, lai viņu draudzību un citu cilvēku jūtas liktu pirmajā vietā.

Zivis

Zivis ir viltus draugi. Zivs ir tas draugs, kurš smaidot tev iedurs nazi mugurā. Zivis ir viena no virspusējākajām un seklākajām Zodiaka zīmēm, kas izskaidro, kāpēc viņi izliekas par tavu labo draugu, lai gan patiesībā viņi meklē veidus, kā tevi apspiest.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu