Dusmīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shift Drive/ Shutterstock

Katram cilvēkam laiku pa laikam pienāk diena, kad viņu viss kaitina. Dažreiz tas notiek miega vai ēdiena trūkuma dēļ, taču dažu Zodiaka zīmju pārstāvji ļoti bieži ir dusmīgi un viegli aizkaitināmi. Uzzini, vai esi šo zīmju vidū!

1. Auns

Apkārtējie cilvēki viegli pamana Auna impulsīvo un agresīvo raksturu. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk konkurence, un viņus var viegli nokaitināt. Auni ir ļoti nepacietīgi. No rīta braucot ar automašīnu uz darbu, visticamāk, Aunu varēs dzirdēt lamājamies par intensīvo satiksmi.

2. Vēzis

Vēži ir ļoti emocionāli un jūtīgi, tādēļ viņus ļoti viegli var nejauši aizvainot. Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt pesimistisks skatījums uz dzīvi. Vēzis strīda laikā ar mīļoto cilvēku spēj sarīkot lielu skandālu. Ja Vēzis nebūs ielūgts uz ballīti, nākamajā dienā viņš nosūtīs ballītes rīkotājam dusmīgu īsziņu vai pat pārstās šim cilvēkam sekot sociālajos tīklos.

3. Lauva

Pēc rakstura Lauvas ir ļoti skaļas un spēcīgas. Šo zīmi var saskumdināt pat mazākie sīkumi, piemēram, ja Lauvas draugs aizņemas kreklu un, atdodot to atpakaļ, uz krekla būs palicis traips, Lauva to nespēs izturēt un uzbļaus savam draugam. Atrašanās sabiedriskā vietā netraucē Lauvu sarīkot milzīgu skandālu. 

4. Skorpions

Skorpioni ir pašpārliecināti un nikni. Ja iecerētais nenotiek pēc viņu plāna, šī zīme var ļoti sadusmoties. Strīda laikā Skorpions, visticamāk, kliegs un lauzīs priekšmetus, tādēļ no strīdiem ar Skorpionu ir jāizvairās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu